KVA MAAKT HET BONT OP 6 JANUARI 2019

Nu de zomervakantie weer voorbij is wordt er weer volop gerepeteerd voor het komende Nieuwjaarsconcert. De muziek heeft dit jaar een “zuidelijk” karakter.

Het concert zal weer verlevendigd worden met diverse solo’s, dans, zang en muzikale acts.

Na de pauze schuift ook het studieorkest weer in. Dit is afgelopen jaar goed bevallen.

Ook dit jaar zal een aantal externe medewerkenden samen met ons het concert invulling geven.

Natuurlijk hebben we het dan over Dimphy van Alphen die naast haar dansinbreng voor ons ook altijd belangrijk is als het gaat om toneelregie en creatieve ideeën.

De zang wordt verzorgd door Ruben Smits en Venna van den Bosch. Venna kennen we natuurlijk nog van haar inbreng tijdens het Nieuwjaarsconcert in 2013.

Ook danscentrum Zwijsen laat zien dat muziek en dans bij elkaar horen.

Heb je nog geen kaarten besteld dan kan dit via kaarten@kvaoss.nl of via 06-53290737 (André van Veghel) De kaartverkoop via de Lievekamp blijft ook zoals altijd een optie.

Let op. Het gaat snel dus bestel op tijd !