VENNA VAN DEN BOSCH EN KVA: DAAR ZIT MUZIEK IN!!

Komend nieuwjaarsconcert van Stadsharmonie KVA mogen de bezoekers zich verheugen op de inbreng van Venna van den Bosch. Venna zal niet alleen zingen tijdens het komende nieuwjaarsconcert maar ook de presentatie voor haar rekening nemen.

De 17 jarige Venna van den Bosch is voor velen meer dan bekend door haar (musical)zang- en speelrollen die ze als jeugdig talent al op haar cv heeft staan. Zo begon haar musical carrière al in 2009 met haar rol van Marha von Trapp in the Sound of Music, een rol die zus Vajèn in 2008 speelde. In 2013 zong Venna tijdens het KVA nieuwjaarsconcert een aantal nummers, waaronder “Tomorrow” uit de musical Annie waarin ze in 2012 de hoofdrol speelde.

Sinds die tijd heeft Venna zich alleen maar verder op een prachtige manier ontwikkeld en niet alleen als zangeres. Venna volgde onder meer een opleiding op de Frank Sanders Akademie en speelt met regelmaat (hoofd)rollen in series zoals bijvoorbeeld dit jaar de rol van Nina in de serie “Wie is Nina”. Een serie die special voor Instagram werd ontwikkeld.

Met daarnaast haar activiteiten als stemactrice mag het voor iedereen duidelijk zijn dat de bezoekers van het komende nieuwjaarsconcert met de medewerking van een multi-talent als Venna van den Bosch een mooie theatermiddag tegemoet kunnen zien.

Wilt u op 6 januari 2019 genieten van een mooie muzikale start van het nieuwe jaar met onder meer Venna van den Bosch en Stadsharmonie KVA, dan kan dat door kaarten te bestellen via KVA: kaarten@kvaoss.nl / 06-53290737 of via de theater kassa van de Lievekamp: (0412) 648922/ www.lievekamp.nl.