VERKOOP NIEUWJAARSCONCERT VAN START!

Met het verschijnen van de nieuwe seizoensbrochure van theater De Lievekamp is een startsein gegeven voor de kaartverkoop van het komende Nieuwjaarsconcert op 6 januari 2019. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

De vaste bezoekers weten inmiddels dat het Nieuwjaarsconcert van Stadsharmonie KVA een middag vol verrassingen garandeert. Een mooie muzikale theatermiddag voor jong en oud, waarin de klanken van Stadsharmonie KVA samenvloeien met zang, dans, instrumentale solisten en visuele effecten. Daarbij zal ook voor dit concert, zoals gebruikelijk, weer de samenwerking gezocht worden met bijzonder talent uit Oss en omgeving. De eerste afspraken hierin zijn gemaakt en deelnemers zullen in artikelen op deze site gepresenteerd worden in de aanloop naar het Nieuwjaarsconcert.

Stadsharmonie KVA laat u 6 januari 2019 ervaren dat het woord 'bont' staat voor veel betekenissen. De muzikale vertaling van 'kleurrijk, gemengd, begerig, kakelbont, gevarieerd, gortig, gevlekt, afwisselend, Bon vivant ….', is leidraad voor weer een bijzondere invulling van het Nieuwjaarsconcert.

Met een titel als 'KVA maakt het bont!' mag u op 6 januari, als het podiumdoek in de '50-jarige Lievekamp', voor het Nieuwjaarsconcert weer opengaat, een mooi middagje 'Brabants bont' verwachten.

Stadsharmonie KVA verwelkomt u weer graag om samen met u het nieuwe jaar op een muzikale wijze af te trappen. Zie ook www.lievekamp.nl