Harmonieorkest

In de Harmonie spelen de meest gevorderde leden. Heb je een Muziekdiploma-B of vergelijkbaar niveau, dan ben je hier op je plek. We spelen veel verschillende soorten muziek, van klassiek tot pop. Anders gezegd: van Mozart tot Micheal Jackson, van Elgar tot Elvis. De Muziekcommissie, die bestaat uit een aantal leden en de dirigent, maken een keuze uit het enorme muziekaanbod. Ideeën van de leden worden op prijs gesteld en, waar mogelijk, meegenomen in het repertoire.

Instrument

Het leuke van een harmonieorkest is, dat ongeveer alle (blaas)instrumenten er deel van uitmaken. Of je nu klarinet speelt of hobo, trombone, trompet of bas, piccolo, fagot of slagwerk, het kan bij de Harmonie van KVA. Zelfs een strijkbas of harp kan regelmatig deel uitmaken van een harmonieorkest.

De dirigent

Het Harmonieorkest van Stadsharmonie KVA staat onder leiding van dirigent Marc Kocken.

Repetitie

Omdat er voor een mooi resultaat hard gewerkt moet worden, repeteert de harmonie iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in "De Binnenstad", Sint Barbaraplein 6 in Oss.
Afmelden van repetities en concerten van de harmonie via e-mail: afmeldingen@kvaoss.nl

Bel voor informatie onze secretaris op 06-25064875.