Studieorkest

Heb je het Hafabra A-diploma dan kun je bij KVA meespelen in het Studieorkest. Dit orkest is de "kweekvijver" van de Harmonie van KVA. Zodra je het B-diploma behaalt stap je over naar de Harmonie.

Herintreder

Heb je vroeger een instrument bespeeld en wil je dat weer gaan doen, maar speel je niet meer helemaal op je oude niveau, ook dan ben je van harte welkom in ons Studieorkest. Zodra je weer op B-niveau speelt kun je doorstromen naar de Harmonie. Doorstroming is natuurlijk altijd ter beoordeling van de dirigent.

De muziek

Net als in de harmonie is er een grote diversiteit in gespeelde muziekstijlen. We spelen bewerkingen van klassieke stukken maar ook selecties uit de laatste musicals. Daarom is spelen bij het Studieorkest van KVA leuk en enorm leerzaam. Je werkt er aan je niveau en je speelt in een echt orkest dat regelmatig leuke optredens heeft zoals een zomerconcert op de Kiosk en natuurlijk het traditionele Nieuwjaarsconcert, samen met de Harmonie in de Lievekamp.

De dirigent van het Studieorkest

Het Studieorkest van KVA repeteert iedere vrijdagavond in "De Binnenstad", Sint Barbaraplein 6 in Oss. Wil je meer weten, mail dan Joyce Vlak, de bevlogen dirigent van het Studieorkest van KVA: joyce.vlak@gmail.com.