Klarinet Ensemble KVA (KEK)

Een echt kekke club is dat, KEK. Het klarinetensemble bestaat uit jonge klarinettisten die het leuk vinden om ook binnen de eigen instrumentgroep actief te zijn.

Eigen geluid

KEK heeft een heel eigen geluid. De muzikanten zijn zelf erg actief in het samenstellen van hun repertoire en dat maakt het een unieke club. Het repertoire varieert van "divertimenti" van Mozart tot selecties van muziek die, vooral bij de jeugd, bekend is van games zoals "Supermario". KEK is het levende bewijs dat blaasmuziek helemaal van deze tijd is en door de jeugd echt wel "vetcool" gevonden wordt.

Onder leiding van...

Het Klarinet Ensemble KVA staat onder leiding van Felix Verlaar die, door al meer dan 25 jaar met de begeleiding van jonge muzikanten bezig te zijn, zelf de eeuwige jeugd heeft.

KEK, daar wil je als jonge klarinettist gewoon bij horen!