Het concert ‘KVA gaat naar de Olympische Spelen’ is verplaatst van 16 juni naar 22 september. De kaartverkoop was beperkt omdat het Nederlands voetbalelftal op 16 juni de eerste EK-wedstrijd speelt. Nieuwe datum: zondag 22 september om 14.00 uur in cultuurpodium Groene Engel.

 

Klik hier voor meer informatie over het concert van het Studieorkest op 22 september.

Deel dit nieuwsbericht!

KVA Beeldmerk

Lid worden

Wil je een instrument leren bespelen of heb je al ervaring en heb je zin om bij een van de onderdelen van KVA muziek te komen maken?

KVA Beeldmerk

Vriend worden

Donaties in elke vorm zijn welkom, sponsoring door ondernemers of een samenwerking met u als “partner”.

Laatste nieuws

  • 30 juni 2024

    Op zondag 30 juni werkte het harmonieorkest van KVA mee aan een masterclass Dirigeren voor twee dirigenten-in-opleiding. Het werd een sfeervolle middag waar Martijn en Thijs met de muzikanten van KVA werkten aan twee muziekstukken.  Met dirigent Sander Teepen als coach wisten de dirigenten-in-spe en het harmonieorkest het beste uit zichzelf te halen.

  • 28 juni 2024

    Op dinsdag 2 juli is het KVA-wijkconcert bij wijkhuis De Haard aan de Brederostraat  in Oss. De aanvangstijd van het concert is veranderd door de EK-wedstrijd Nederland-Roemenië op dezelfde avond.  Het wijkconcert begint nu om 20.30 uur en eindigt om 21.45 uur. Het concert is gratis.

  • 12 juni 2024

    Het concert 'KVA gaat naar de Olympische Spelen' is verplaatst van 16 juni naar 22 september. De kaartverkoop was beperkt omdat het Nederlands voetbalelftal op 16 juni de eerste EK-wedstrijd speelt. Nieuwe datum: zondag 22 september om 14.00 uur in cultuurpodium Groene Engel.   Klik hier voor meer informatie over het concert van het Studieorkest[...]