• 30 juni 2024

  Op zondag 30 juni werkte het harmonieorkest van KVA mee aan een masterclass Dirigeren voor twee dirigenten-in-opleiding. Het werd een sfeervolle middag waar Martijn en Thijs met de muzikanten van KVA werkten aan twee muziekstukken.  Met dirigent Sander Teepen als coach wisten de dirigenten-in-spe en het harmonieorkest het beste uit zichzelf te halen.

 • 28 juni 2024

  Op dinsdag 2 juli is het KVA-wijkconcert bij wijkhuis De Haard aan de Brederostraat  in Oss. De aanvangstijd van het concert is veranderd door de EK-wedstrijd Nederland-Roemenië op dezelfde avond.  Het wijkconcert begint nu om 20.30 uur en eindigt om 21.45 uur. Het concert is gratis.

 • 12 juni 2024

  Het concert 'KVA gaat naar de Olympische Spelen' is verplaatst van 16 juni naar 22 september. De kaartverkoop was beperkt omdat het Nederlands voetbalelftal op 16 juni de eerste EK-wedstrijd speelt. Nieuwe datum: zondag 22 september om 14.00 uur in cultuurpodium Groene Engel.   Klik hier voor meer informatie over het concert van het Studieorkest[...]

 • 11 juni 2024

  30 juni: 'Maestro, muziek' -  2 juli: Wijkconcert in de Ruwaard - 5 juli: 'Laat de zomer maar komen' - 22 september: KVA gaat Olympisch -  3 november: Uitwisselingsconcert -  8 november: Generale repetitie concours-  10 november: Concours in Venlo-  5 januari: Nieuwjaarsconcert 2025. Klik hier voor meer informatie over deze evenementen.

 • 5 januari 2024

  Welkom op de nieuwe website van Stadsharmonie KVA! Na vele uren brainstormen, teksten schrijven, foto's uitzoeken en reviewen is de nieuwe website nu voor iedereen beschikbaar.

 • Jelmer en Niels in het zonnetje gezet

  3 januari 2024

  Een feestelijke repetitie van de harmonie op dinsdag 19 december 2023. Jelmer Slobben en Niels Snellen zijn die avond in het zonnetje gezet voor hun 12,5 jarig jubileum bij KVA.

 • KVA Ereleden

  3 januari 2024

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 14 januari heeft KVA Anne-Marie Seelen en André van Veghel benoemd tot erelid van de vereniging.

KVA Beeldmerk

Lid worden

Wil je een instrument leren bespelen of heb je al ervaring en heb je zin om bij een van de onderdelen van KVA muziek te komen maken?

KVA Beeldmerk

Vriend worden

Donaties in elke vorm zijn welkom, sponsoring door ondernemers of een samenwerking met u als “partner”.

Sponsoren