30 juni: ‘Maestro, muziek’ –
3 november: Uitwisselingsconcert –
8 november: Generale repetitie concours-
10 november: Concours in Venlo-
5 januari: Nieuwjaarsconcert 2025.

Klik hier voor meer informatie over deze evenementen.

Aankomende evenementen

Deel dit nieuwsbericht!

KVA Beeldmerk

Lid worden

Wil je een instrument leren bespelen of heb je al ervaring en heb je zin om bij een van de onderdelen van KVA muziek te komen maken?

KVA Beeldmerk

Vriend worden

Donaties in elke vorm zijn welkom, sponsoring door ondernemers of een samenwerking met u als “partner”.