Een feestelijke repetitie van de harmonie op dinsdag 19 december 2023. Jelmer Slobben en Niels Snellen zijn die avond in het zonnetje gezet voor hun 12,5 jarig jubileum bij KVA.

Saxofonist met hart voor de vereniging
Jelmer is al vanaf 9 jarige leeftijd lid van onze vereniging en heeft zijn weg naar de harmonie gevonden via de geijkte route van Opmaat en Studieorkest. Hij speelt ook nog steeds met het Studieorkest mee. Inmiddels is hij een zeer gewaardeerd muzikant in de saxofoonsectie, maar ook al een aantal jaren erg actief in de muziekcommissie. Hij weet daar altijd weer een lange lijst met bijzondere muziektitels aan te dragen. Ook daar valt zijn gedrevenheid en zijn (soms uitgesproken) mening zeker op.

Terug in de moederschoot
Niels heeft bij KVA een langere staat van dienst dan het bloemetje voor het 12,5-jarig lidmaatschap doet vermoeden. Hij was eerder al lid van de club, maar is er een tijd tussenuit geweest vanwege zijn studie. Gelukkig toch alweer meer dan 12.5 jaar terug in de KVA-moederschoot. En dat niet alleen: we waarderen het heel erg dat hij – naast zijn drukke baan als huisarts – altijd van de partij is, als het maar even kan. Daarnaast was Niels een van de leden die afgelopen jaar een stap naar voren zette en de klus aannam van projectleider het Lions-concert van 2023.

Jelmer en Niels in het zonnetje gezet

Deel dit nieuwsbericht!

KVA Beeldmerk

Nieuws

Wil je meer weten over wat er allemaal gebeurt bij KVA?

KVA Beeldmerk

Lid worden

Wil je een instrument leren bespelen of heb je al ervaring en heb je zin om bij een van de onderdelen van KVA muziek te komen maken?

KVA Beeldmerk

Vriend worden

Donaties in elke vorm zijn welkom, sponsoring door ondernemers of een samenwerking met u als “partner”.

Laatste nieuws

 • 5 januari 2024

  Welkom op de nieuwe website van Stadsharmonie KVA! Na vele uren brainstormen, teksten schrijven, foto's uitzoeken en reviewen is de nieuwe website nu voor iedereen beschikbaar.

 • KVA Ereleden

  3 januari 2024

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 14 januari heeft KVA Anne-Marie Seelen en André van Veghel benoemd tot erelid van de vereniging.

 • Let’s dance! 2024

  3 januari 2024

  De voorbereidingen voor het komende nieuwjaarsconcert, op 7 januari 2024 (12 uur), lopen volop en het belooft weer boeiend muziektheater te worden.