Welkom op de nieuwe website van Stadsharmonie KVA! Na vele uren brainstormen, teksten schrijven, foto’s uitzoeken en reviewen is de nieuwe website nu voor iedereen beschikbaar. Het afgelopen jaar hebben Marieke (Dwarsfluit), Marc (Saxofoon), maar met name Henny (Klarinet) ontzettend veel tijd gestoken in het uitwerken van deze nieuwe site. De technische invulling is mede mogelijk gemaakt door De Witjes IT Diensten uit Oss. De nieuwe website is het portaal van KVA naar de buitenwereld. Je vindt er informatie over onze orkesten, de activiteiten in 2024, nieuwsberichten en hoe je lid kunt worden.

Deel dit nieuwsbericht!

KVA Beeldmerk

Lid worden

Wil je een instrument leren bespelen of heb je al ervaring en heb je zin om bij een van de onderdelen van KVA muziek te komen maken?

KVA Beeldmerk

Vriend worden

Donaties in elke vorm zijn welkom, sponsoring door ondernemers of een samenwerking met u als “partner”.

Laatste nieuws

 • 5 januari 2024

  Welkom op de nieuwe website van Stadsharmonie KVA! Na vele uren brainstormen, teksten schrijven, foto's uitzoeken en reviewen is de nieuwe website nu voor iedereen beschikbaar.

 • KVA Ereleden

  3 januari 2024

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 14 januari heeft KVA Anne-Marie Seelen en André van Veghel benoemd tot erelid van de vereniging.

 • Let’s dance! 2024

  3 januari 2024

  De voorbereidingen voor het komende nieuwjaarsconcert, op 7 januari 2024 (12 uur), lopen volop en het belooft weer boeiend muziektheater te worden.