KVA Studieorkest

Bij het Studieorkest van KVA spelen muzikanten die orkestervaring willen opdoen en zo naadloos te kunnen overstappen naar de harmonie. Maar ook leden die een ‘tandje minder’ willen spelen of al eerder een instrument hebben bespeeld en weer terug willen komen op het oude niveau is het Studieorkest een fijne plek om weer ervaring op te doen.

Ook dit orkest speelt een breed scala aan muziekstijlen, doet mee met het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert én geeft ook zelf ieder jaar een heel eigen concert in De Groene Engel. Daarnaast zijn er regelmatig andere optredens zoals een zomerconcert, lekker buiten en deelname aan bijvoorbeeld het Fantastival in Oss.

Het Studieorkest van KVA staat onder leiding van Joyce Vlak.

Proefrepetitie bijwonen

Wil je graag ervaren hoe het is om bij dit orkest te spelen? Vul dan het formulier in om vrijblijvend een proefrepetitie bij te wonen. Na het invullen van het formulier nemen we spoedig contact op om dit in te plannen.


KVA Beeldmerk

Lid worden

Wil je een instrument leren bespelen of heb je al ervaring en heb je zin om bij een van de onderdelen van KVA muziek te komen maken?

KVA Beeldmerk

Vriend worden

Donaties in elke vorm zijn welkom, sponsoring door ondernemers of een samenwerking met u als “partner”.

Sponsoren