Concert Studieorkest – KVA speelt Olympisch

Laden Evenementen

Waar: cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15, Oss
Wanneer: zondag 22 september 2024
Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Kaartjes: € 7,50

Op zondag 22 september 2024 geeft het Studieorkest van KVA haar jaarlijkse concert, dit keer met de Olympische Spelen als thema. Het Olympisch concert begint om 14.00 uur in cultuurpodium De Groene Engel in de Kruisstraat in Oss en duurt tot 15.30 uur. Kom 22 september luisteren en laat je meevoeren langs muziek van 100 jaar Olympische Spelen. Kaarten voor het concert kosten € 7,50 en bestel je via studieorkest@kvaoss.nl.  Of koop je op 22 september aan de kassa van de Groene Engel.

Muziek over sport, spel, winnen en Parijs
Deze zomer waren in Parijs de Olympische Spelen. Het Studieorkest van KVA speelt op 22 september muziek over de Spelen, over sport, spel en winnen, en natuurlijk over Parijs zelf. Met nummers als I love Paris, Gonna fly now, Chariots of fire, Bolero en We are the champions. Het studieorkest staat onder leiding van Joyce Vlak.

Studieorkest voor jong én oud
Stadsharmonie KVA heeft vijf orkesten. Het studieorkest is het tweede orkest. In dit orkest spelen muzikanten met met enkele jaren ervaring. Het orkest speelt een breed scala aan muziekstijlen, doet mee met het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert én geeft ook ieder jaar een heel eigen concert in De Groene Engel, dit jaar op 22 september. Ook zijn er regelmatig andere optredens zoals met carnaval.

 

Ga naar de bovenkant