Concert Studieorkest – KVA gaat naar de Olympische Spelen

Laden Evenementen

Wanneer: zondag 16 juni 2024
Waar: cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15, Oss
Tijd: 14.00 uur
Entree: € 7,50

Op zondag 16 juni 2024 geeft het Studieorkest van KVA haar jaarlijkse concert, dit keer met de Olympische Spelen als thema. Het Olympisch concert begint om 14.00 uur in cultuurpodium De Groene Engel in de Kruisstraat in Oss en duurt tot 15.30 uur. Kom 16 juni luisteren en laat je meevoeren langs muziek van 100 jaar Olympische Spelen. Kaarten voor het concert kosten € 7,50 en bestel je via studieorkest@kvaoss.nl. Op 16 juni kun je kaarten kopen aan de kassa van de Groene Engel.

Muziek over sport, spel, winnen en Parijs
In de zomer van 2024 zijn in Parijs de Olympische Spelen. Het Studieorkest van KVA speelt op 16 juni muziek over de Spelen, over sport, spel en winnen, en natuurlijk over Parijs zelf, met nummer als I love Paris, Gonna fly now, Chariots of fire, Bolero en We are the champions.

Studieorkest voor jong én oud
Stadsharmonie KVA heeft vijf orkesten. Het studieorkest is het tweede orkest. In dit orkest spelen muzikanten met met enkele jaren ervaring. Het orkest speelt een breed scala aan muziekstijlen, doet mee met het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert én geeft ook ieder jaar een heel eigen concert in De Groene Engel, dit jaar op 16 juni. Ook zijn er regelmatig andere optredens zoals met carnaval. Het studieorkest staat onder leiding van Joyce Vlak.

 

Ga naar de bovenkant