De voorbereidingen voor het komende nieuwjaarsconcert, op 7 januari 2024 (12 uur), lopen volop en het belooft weer boeiend muziektheater te worden waarin de Stadsharmonie ook dit jaar diverse talenten uit Oss en omgeving ontvangt om samen dit veelzijdige thema invulling te geven. Het Nieuwjaarsconcert van Stadsharmonie KVA staat al jaren garant voor een volle Lievekamp. Voor bezoekers een mooi moment om het nieuwe jaar mede in te luiden.

Dit jaar is het thema “Let’s Dance”
Muziek en dans zijn sinds mensenheugenis onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons op deze manier kunnen uiten, maakt ons tot mens. Deze vanzelfsprekendheid is voor Stadsharmonie KVA de inspiratie voor het Nieuwjaarsconcert 2024. Of het nu een klompendans, swing of klassiek ballet is: er is geen dans zonder muziek. Laat u meenemen in de muzikale wereld van de dans in al haar facetten! Wij zijn benieuwd of u aan het einde van de voorstelling nog stil zit!

Indien u kaarten wilt bestellen voor dit bijzonder concert dan kan dat via een email naar kaarten@kvaoss.nl of telefonisch via 06-53290737. Bestellen via de theaterkassa van de Lievekamp kan natuurlijk ook.

Bestuur en leden van Stadsharmonie KVA hopen u 7 januari 2024 te mogen ontvangen in theater de Lievekamp.

Let’s dance!

Deel dit nieuwsbericht!

KVA Beeldmerk

Lid worden

Wil je een instrument leren bespelen of heb je al ervaring en heb je zin om bij een van de onderdelen van KVA muziek te komen maken?

KVA Beeldmerk

Vriend worden

Donaties in elke vorm zijn welkom, sponsoring door ondernemers of een samenwerking met u als “partner”.

Laatste nieuws

 • 5 januari 2024

  Welkom op de nieuwe website van Stadsharmonie KVA! Na vele uren brainstormen, teksten schrijven, foto's uitzoeken en reviewen is de nieuwe website nu voor iedereen beschikbaar.

 • KVA Ereleden

  3 januari 2024

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 14 januari heeft KVA Anne-Marie Seelen en André van Veghel benoemd tot erelid van de vereniging.

 • Let’s dance! 2024

  3 januari 2024

  De voorbereidingen voor het komende nieuwjaarsconcert, op 7 januari 2024 (12 uur), lopen volop en het belooft weer boeiend muziektheater te worden.